GÅRDSBUTIK

Välkomna till vår gårdsbutik

Lördagen den 11/8 kommer vi delta på Istorpsdagen vid Istorps kyrka kl 10-14.            Ni hjärtligt välkomna att handla av oss där istället för i butiken som då kommer vara stängd.

Våra ordinarie öppettider är: Fredag kl14-18 & Lördag kl10-14.

Övrig tid enligt överenskommelse. Tel: 0703-382104

Medlemmar i Reko-ring Varberg, Reko-ring Mölndal, Reko-ring Kungsbacka & Reko-ring Mark kan beställa kött via Facebook som vi lägger ut till försäljning och hämtar varorna på angiven plats och bestämd tid. Se utlämningsdag för respektive ring på facebook

Här kan ni köpa ekologiskt nötkött, mald nötfärs & hamburgare från vår egen gård.

Köttet är packat i mindre förpackningar som det ligger i mataffären. Vi försöker att ha hemma färskt kött. Det är inte alltid alla detaljer finns i kylen, men då kan vi ha det du söker i frysen.

Även olika korvar har vi till försäljning som Lillegårdens Kött & Chark tillverkat.             I korvsortimentet finns bla falukorv, wienerkorv, tjocka korvar av peppargrill, frukostkorv, salsiccia, Eriks sommarkorv, ramslöken och chorizo. sortimentet varierar lite.

Det är Lillegårdens Kött & Chark i Varberg som styckar allt vårt kött och tillverkar alla charkprodukter och hamburgare som vi säljer!

Vi säljer också hamburgerbröd, ost, saft, sylt, kryddor, mjöl mm från andra leverantörer.

Gårdsbutik